پخت زولبیا و بامیه در ماه رمضان

 

قبول باشه

 

پخت زولبیا و بامیه در ماه رمضان
جام جم آنلاین: زولبیا و بامیه باید دارای، عطر، طعم و رنگ روشن باشد. همچنین سوختگی و تغییررنگ قهو ه ای در آن مشاهده نشود.ذرات سوخته شده روی زولبیا و بامیه وجود نداشته باشد،‌ در یخچال یا محل خشک و خنک نگهداری شود، از نگهداری طولانی مدت آن در منزل خودداری شود،‌ در حجم کم خریداری شود تا در اسرع وقت مورد استفاده قرار گیرد. در وعده سحری از مصرف زولبیا و بامیه خودداری شود زیرا به علت شیرینی زیاد، قند خون به سرعت افزایش یافته و موجب ایجاد گرسنگی زودرس در ساعات ابتدایی روز می شود
عکاس: محمد خوش نشین
1390/05/21

 

/ 11 نظر / 8 بازدید
نمایش نظرات قبلی
فرصت تبادل لينک

سلام براي افزايش بازديد و برتري در گوگل با سايت ما تبادل لينک کنيد لينک : http://www.parmisfun.com/link

فرصت تبادل لينک

سلام براي افزايش بازديد و برتري در گوگل با سايت ما تبادل لينک کنيد لينک : http://www.parmisfun.com/link

بهرام

سلام دوست عزیز بسیار زیبا و خوردنی بود لذت بردم بهرام [گل][گل][گل]

شادی

سلام طاعات و عبادات مقبول درگاه حق. به به چه عکس های خوشمزه ای[لبخند]

نرگس

نماز وروزه هاتون قبول آپم

نرگس

نماز وروزه هاتون قبول آپم

همايون

سلام دوست خوبم چه عكسهاي خوب و اشتها برانگيزي بودژ تشكر [لبخند][گل][گل][گل][گل][گل]

بهرام

سلام دوست خوبم از حضورت ممنون و عکسهای زیبا و خوردنی انتخاب کرده بودید متشکرم بهرام [گل][گل][گل]

شادی

عاشق عاشقی باش و دوست داشتن را دوست بدار ، از تنفر متنفر باش و به مهربانی مهر بورز ، با آشتی آشتی کن و از جدایی جدا باش[ماچ]