ستاره های پر فروغ

پخت زولبیا و بامیه در ماه رمضان
نویسنده : فریده جلیلوند - ساعت ٧:٥۱ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/٥/٢۱
 

 

قبول باشه

 

پخت زولبیا و بامیه در ماه رمضان
جام جم آنلاین: زولبیا و بامیه باید دارای، عطر، طعم و رنگ روشن باشد. همچنین سوختگی و تغییررنگ قهو ه ای در آن مشاهده نشود.ذرات سوخته شده روی زولبیا و بامیه وجود نداشته باشد،‌ در یخچال یا محل خشک و خنک نگهداری شود، از نگهداری طولانی مدت آن در منزل خودداری شود،‌ در حجم کم خریداری شود تا در اسرع وقت مورد استفاده قرار گیرد. در وعده سحری از مصرف زولبیا و بامیه خودداری شود زیرا به علت شیرینی زیاد، قند خون به سرعت افزایش یافته و موجب ایجاد گرسنگی زودرس در ساعات ابتدایی روز می شود
عکاس: محمد خوش نشین
1390/05/21